ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

με αγορές άνω των 50€.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

-30% ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Βιβλία Ωρίων
: 2998 Κωδικός Προϊόντος: 90.20.01.002
Isbn
Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
16,00€ 11,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,57€
Ποσότητα: Καλάθι

Το Βιβλίο Περιέχει 2 Κασέτες.

Μέσα από την δημιουργική τέχνη του θεάτρου, τα παιδιά εκφράζουν ότι τα συγκινεί. Μπορούν να παίξουν με τις φαντασιώσεις, τις επιθυμίες και τους φόβους τους, τις καλές και λιγότερο καλές πλευρές του δικού τους εγώ. Μαθαίνουν να κατανοούν καλύτερα τον εαυτό τους και να γίνονται πιο κατανοητά στους άλλους.

Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να τροποποιούν την πραγματικότητα με θαυμαστή ευκολία. Διασκεδάζουν, επινοούν νέες πραγματικότητες και κατόπιν τις υλοποιούν. Το θέατρο προσφέρει ένα πεδίο ελευθερίας για την "παιδική αναρχία" και συνάμα λειτουργεί σαν πλαίσιο προστασίας, που αξιοποιεί την ορμή των παιδιών κατά τη διάρκεια του θεατρικού παιχνιδιού.

Γιατί το θέατρο λειτουργεί μόνο όταν έχουν οριστεί και τηρούνται οι κανόνες του παιχνιδιού. Το θέατρο είναι μια σύμβαση, και όλα εδώ γίνονται με σοβαρότητα αλλά μόνον μέχρι να πέσει η αυλαία. Αυτό το βιβλίο θα σας ανοίξει την όρεξη να κάνετε θέατρο με τα παιδιά. Θα σας υποδείξει πως να σκηνοθετήσετε με απλά μέσα θεατρικά έργα κατάλληλα για παιδιά, όπου όλοι -μικροί και μεγάλοι- συμμετέχουν από την αρχή ως το τέλος αντλώντας μεγάλη ευχαρίστηση. Όλοι μαζί θα ράψουμε τα κουστούμια, θα πάρουμε μέρος στα θεατρικά παιχνίδια, θα φτιάξουμε τα σκηνικά. Γιατί η βασική μας αρχή, είναι η συλλογική εργασία.

Ένα πλήρες και εμπεριστατωμένο εγχειρίδιο γύρω από το παιδικό θέατρο και τις θεατρικές παραστάσεις σε νηπιαγωγεία, σχολεία και παιδικές θεατρικές ομάδες.

Λεπτομέρειες
Εκδότης Βασιλείου
Συγγραφέας Ζanda και Zanda
Έτος Κυκλοφορίας 1998
Σελίδες 164
Διαστάσεις 23x22
Ετικέτες: ΘΕΑΤΡΟ, Βιβλία, Ωρίων
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ & 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (+ CD) -30%
Παιδικές θεατρικές παραστάσεις για τις εθνικές επετείους. 1) Στο κρυφό σχολειό 2) Ο χορός τ..
15,00€ 10,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,91€

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ -30%
Ιστορία δεν είναι μόνο η καταγραφή ιστορικών γεγονότων σε χοντρά βιβλία, οι χρονολογίες και οι επέτε..
20,00€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,21€

ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ... ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ -30%
Η σειρά Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει... καλύπτει τον κύκλο του χρόνου, που, αν και μέγεθος πλασματικ..
12,40€ 8,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,21€